INGYENES SZÁLLÍTÁS MINDEN MEGRENDELÉSRE. RENDELJEN MOST!

Valuta:

Parafa burkolat a tengeri ipar számára (SeaCork) parafa hajófedélzet

Vízálló parafa padló hajó fedélzet borításához? Parafa tekercs van a legjobb döntés a vitorlázási rajongók számára!

A vitorlázás világában, ahol minden részlet számít, a megfelelő vízálló anyag választása a csónak padló és a központi szerepet játszik. A célzottan kifejlesztett hajó felújítás vízálló parafa padló mert csónak padló, hagyományt és modernitást ötvöz. Ha a vízálló parafa padló és választja mert hajó felújítás, megbízhatóságot, eleganciát és tartósságot kap - tapasztalt vitorlázók és kezdők által egyaránt értékelve.

preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Parafa burkolat a hajó felújítás: Tartósság és biztonság minden helyzetben parafa tekercs csónak padló anyaggal

Kiváló ellenállóképességének köszönhetően a vízálló parafa padló tökéletes a hajó fedélzet borításához és parafa tekercs csónak padlók a tengeri környezetben. Ez a parafa burkolat mindig kellemes hőmérsékletet tart fenn, akár melegben, akár hidegben. A parafa tekercs csónak padló nemcsak megjelenésével hódít, hanem a maximális biztonságot is garantálja. Csúszásmentes kialakításának köszönhetően parafa tekercs biztos tapadást biztosít. Ezenkívül ez a vízálló parafa padló könnyen tisztítható és karbantartható, így a csónak padló parafa burkolat mindig a legjobb állapotban marad.

Parafa tekercs csónak padló: Vízálló parafa padló egyszerű vásárlása és telepítése hajó fedélzet borításaként

Vízálló parafa padló kínálunk csónak padló és jacht fedélzetekhez parafa tekercs. Négyzetméterenként (m²) rendelhet pontosan annyit, amennyire szüksége van. Egy 8 mm vastag tekercsnek a maximális hossza 8 m, egy 5 mm-es esetében pedig a maximális hossz 13 m.Például, ha 15 m² 8 mm-es tekercset választ, két tekercset kap: egy 8 m hosszút és egy 7 m hosszút. Így pontosan azt a hajó felújítás parafa burkolat anyagot tudjuk Önnek szállítani, amelyre szüksége van!

Vízálló parafa padló: Szeretné, ha a csónak padló különleges mintával ragyogna?

A hajó fedélzetén lévő parafa burkolat és csónak padló egyedi csíkokhoz és mintákhoz elég azt vágni és maratni. A keletkezett hézagokat a speciális BOSTIK Simson MSR Deck Caulk Advance vagy Sikaflex 291 anyaggal lehet megtölteni, hogy hajó felújítás parafa burkolat egyedülálló megjelenést adjon.
BIZTONSÁGOS FIZETÉS
GYORS SZÁLLÍTÁS
A LEGJOBB MINŐSÉG
ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA