INGYENES SZÁLLÍTÁS MINDEN MEGRENDELÉSRE. RENDELJEN MOST!

Valuta:

Folyékony latex

preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Folyékony latex – természetes termék, szakszerű alkalmazás.

Szakszerű ragasztóanyagot keres természetes parafafelületek ragasztásához? A Natural Latex, azaz a folyékony latex gond nélkül elboldogul ezzel a feladattal! A természetes, folyékony latex nagyszerű választás a parafaából, bőrből és nemezből készült termékek ragasztásához. A latextej gyakran keresett változatokban is kapható, de nagyobb kiszerelésben is elérhető, melyet megrendelésre elkészítünk.

Profi, természetes folyékony latex – folyékony latex parafa és egyéb anyagok ragasztásához!


A Natural Latex gyorsan ható ragasztóanyag és praktikus, folyékony állagú latexragasztó, melyet kiváló eredményekkel használnak olyan anyagok ragasztásához, mint a parafa, a nemez, a hab, a bőr és természetes anyagok. A folyékony latex kifejezetten népszerű a bőráru és -lábbeli készítésében – pl.: a kopott bőrtermékek és -lábbelik betéteinek ragasztásakor. A folyékony latex különböző felületek esztétikus és gyors ragasztását teszi lehetővé – a ragasztó nyitott ideje kb. 15 perc. A természetes latex különböző jelmezek készítéséhez is használható, pl.: mű orr, áll vagy mű sebek megformálásához.

A latextej felvitele és tárolása


A folyékony latex réteg többféle módon is felvihető – ajánljuk, hogy a felvitelhez ecsetet vagy erre a célra szolgáló pisztolyt használjon. A latexragasztó folyékony anyag, amely csepeghet – ezért foltok jelenhetnek meg. Ezeket azonnal távolítsa el vízzel. A folyékony latex tárolása kényelmes csomagolása miatt nagyon egyszerű – a termék száraz és hűvös helyen tartandó. Javasoljuk, hogy a használat előtt alaposan olvassa el a használati utasítást.
BIZTONSÁGOS FIZETÉS
GYORS SZÁLLÍTÁS
A LEGJOBB MINŐSÉG
ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA