INGYENES SZÁLLÍTÁS MINDEN MEGRENDELÉSRE. RENDELJEN MOST!

Valuta:

Dekorációs fali parafa DECORK

Válassza a dekorációs parafát! Egész otthonában elbűvöli Önt.

A mindennapi életben, amely egyre megerőltetőbb és stresszesebb, elengedhetetlen, hogy a saját teret alakítsunk ki, amely biztosítja a megfelelő kényelmet és a pihenést. Mind a négy falra felhelyezett dekoratív parafa lemezek, szemben a hagyományos falburkolatokkal, egyedi hangulatot hoznak létre, a hét minden napján, függetlenül az aktuális időjárástól, vagy lelkiállapotától.

Dekorációs parafa természetes és karizmatikus dekoráció. Ez egy egyedi és praktikus megoldást kínál, mivel a parafa falburkolatok javítják a belső mikroklímát, csökkentik a zajszintet a lakásban, és a falakat melegebbé varázsolják. A viaszolt parafa védi is a felületet a szennyeződéstől, olyan területeken, ahol nagyobb lehet a forgalom, mint például előtereken és folyosókon. Az öntapadó réteg csak sima, sík, tiszta és pormentes felületek (pl. gipszkarton vagy bútor) ragasztására alkalmas.

Nagy választékban kapható! Egyedi minták, színek és textúrák lehetővé teszik, hogy a tökéletes, leginkább Önhöz illő dekorációt válassza, mely 100%-ban megfelel ízlésének! Töltsön ki minél nagyobb felületet otthonában vagy irodaájában természetes parafával, és meg fog lepődni, hogy mennyit javít ez a megoldás a belső terek hangulatán!

Dekoratív fali csempék a legjobb minőségű parafából készült termékek, ötvözve innovatív és eredeti textúrát, a parafa minden lehetséges előnyével. 100% -ban természetes parafa falak kiváló akusztikai komfortot adnak a szobáknak és olyan felület, amelyet rendkívül könnyű tisztán tartani. A parafa számos előnyével és személyre szabhatóságával teljesen új értelmet ad a belső térnek!

A parafa falburkolatokat jellemzi a nagy ellenállás a mindennapi használat során, ellenáll az időjárásnak és nem jelent problémát tisztán tartásuk. Parafa fal befejező rétegként egy 100% -ban organikus és természetes termék és biztosítja, hogy Ön sokáig élvezhesse praktikumát, esztétikumát.

Szívélyesen meghívjuk Önt, hogy vessen egy közelebbi pillantást a parafa falaink széles választékára. Nálunk biztosan talál egy mintát, amelybe gyorsan beleszeret, és mindennapi környezetének egy teljesen új személyiségrt adhat, és talán még több kifinomultságot.

preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

BIZTONSÁGOS FIZETÉS
GYORS SZÁLLÍTÁS
A LEGJOBB MINŐSÉG
ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA