INGYENES SZÁLLÍTÁS MINDEN MEGRENDELÉSRE. RENDELJEN MOST!

Valuta:

3D parafa falburkolat

preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Barátságos, környezetbarát és meleg falburkolatot keresel – itt a parafa!

Ha fontos számodra, hogy az otthonod ne csak egyedi és ízléses kivitelezésű legyen, de a felhasznált anyagok környezetbarát anyagok legyenek, emellett meleg, természetes hatást nyújtsanak, akkor érdemes a 3D-s parafa falburkolat mellett döntened! A parafa falburkolat nem mindennapi megoldás: természetes és meleg hatást kölcsönöz bármelyik helyiségnek, amelyben alkalmazzák – legyen az otthoni környezet, iroda vagy étterem vagy kávézó. Mindegyik 3D parafa falburkolati lemezre jellemző, hogy nemcsak dekoratív, hanem jó hatással van a helyiség akusztikájára, valamint növeli a hőszigetelési hatékonyságot, ami jó hatással van a helyiség komfortérzetére.

Ezért a parafa jól illeszkedik a hálószobák, előszobák, nappalik, irodák falaihoz, vagy a manapság oly népszerű natúr karakterű kávézók vagy éttermek falaihoz. Ha parafa falburkolat mellett döntesz, nyugodtan tűzhetsz plakátokat, fényképeket, vagy egyéb hasznos dolgokat a falra anélkül, hogy kifúrnád azt. Hang- és hőszigetelő tulajdonságai mellett a parafa védi a falat a szennyeződésektől. Mivel a parafa érzékeny a páratartalom változásaira, ezért száraz helyiségekbe ajánlott.

Nem utolsó sorban környezetbarát megoldás!

Miközben barátságos, meleg környezetet biztosítasz magadnak, emellett támogatod a felelős, innovatív és fenntartható megoldásokat. A parafa falburkolati lemezek gyártása során törekszünk az alacsony energiafelhasználásra, illetve arra, hogy a környezetre gyakorolt hatást a minimálisra csökkentsük – akár olyan módon, hogy a panelek gyártásához a parafa dugókból nyert parafa darát használjuk fel. Hőszigetelő hatása miatt kedvezően alakítja az energiafogyasztást is.

Nagyon tetszik, de melyiket válasszam és hogy néz ki a valóságban?

Ha szívesen vezetnél be újítást az otthonodba, meguntad már a klasszikus fa-, üveg- vagy kerámiaburkolatokat, de még mindig nem vagy biztos a döntésedben, mert nem tudod, hogyan fog kinézni a parafa az otthonodban, akkor megrendelheted a parafa burkolatok mintáit. Így otthonodban és az ottani környezetben nézheted meg, hogyan is nézne ki a burkolat, megtapinthatod, illetve meggyőződhetsz a termékeink kimagasló minőségéről is. A képernyőn, vagy katalógusban lévő kép alapján nehéz megnézni, kiválasztani a megfelelő színt. Ezért is érdemes a mintát odatenni a célhelyre, hogy lássuk, hogyan mutat az adott környezetben, hiszen a lakások különböző helyiségei más-más fényviszonyokkal rendelkeznek. A mintákat egyéni ügyfelek, építészek, tervezők, kereskedők is megrendelhetik, így nem kell zsákba macskát vásárolnod. Rendeld meg a termékmintát, tapintsd meg, nézd meg az anyagaminőséget és a természet alkotta egyedi kinézetet!

Igazán vonzó és tetszetős ez a falburkolat a képeken, de hogyan tisztítsam?

A falburkolati célokra szánt parafa felülete könnyen tisztítható – elég időnként átporszívózni. Felhelyezés után nem szükséges impregnálni vagy lakkozni, vagyis használatra kész. A parafa tartós anyag, ellenáll a környezeti hatásoknak. Stabilizálja a levegő páratartalmát, így pozitív hatású a helyiségek mikroklímájára. A parafa természetes anyag, így ennek választásával véded a környezetet.
 
BIZTONSÁGOS FIZETÉS
GYORS SZÁLLÍTÁS
A LEGJOBB MINŐSÉG
ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA