INGYENES SZÁLLÍTÁS MINDEN MEGRENDELÉSRE. RENDELJEN MOST!

Valuta:

Öntapadós parafa tekercsek

Válassza ki a kategóriát, amely érdekli:
 
preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Öntapadós tekercset keres praktikus formában? Válasszon kényelmes parafa tekercset falra!

Az online áruházunkban kapható öntapadós parafa tekercs falra vastagságai: 2mm, 3 mm, 4 mm, 5 mm, 6 mm, 8 mm és 10 mm. A parafa tekercs falra nagy formátumú fali hirdetőtáblákat és dekorációkat készíthet. Széles kínálatunknak köszönhetően kiválaszthatja az Ön egyéni igényeinek megfelelő öntapadós parafa tekercset falra!

Egyszerű telepítés öntapadós parafa tekercs

Az öntapadós parafa tekercs falra garantálja a könnyű telepítést, ami nem okoz Önnek problémát! A ragasztó az egész természetes parafa tekercset falra (külső oldalán) hosszában és széltében van felvíve. Nem kell szakembernek lennie ahhoz, hogy sikeresen telepítse – köszönhetően a kényelmes öntapadós rétegnek a tekercselt parafánkban, maga is elboldogulhat vele. Egyszerűen készíthet fali hirdetőtáblát! Az öntapadó réteg csak sima, sík, tiszta és pormentes felületek (pl. gipszkarton vagy bútor) ragasztására alkalmas.

Mit készíthetek parafa tekercsből?

Az öntapadós parafa tekercs falra egy univerzális anyag, amit felhasználhat:

  • praktikus fali hirdetőtáblákkészítéséhez,

  • hatékony és szemet gyönyörködtető parafa táblák falra (ajánljuk 5-10 mm vastagságot),

  • egyedi, páratlan és gyakorlati parafa tekercs falra dekorációk, amelyekre függesztheti megjegyzéseit,

  • funkcionális és gyakorlati parafa alátétek, amelyek védenek a forró ételek és a karcolások ellen,

  • természetes falburkolat.

Vágás és formázás öntapadós parafa tekercs

Az öntapadós parafa tekercs falra segítségével különféle méretű fali hirdetőtáblákat vagy kiegészítőket készíthet, amelyek nem igényelnek további keretezést. A természetes parafa tekercs vágható, hogy mindenféle alakzatot kialakíthasson. A parafa vágásához csak egy éles kést kell, amit szintén megtalálhat webáruházunkban, ami ideális parafa tekercs falra projektjeihez.

Fedezze fel az öntapadós parafa természetes parafa tekercs használatának előnyeit

Miért érdemes a természetes parafát választani? Ez a természetes alapanyag szolgál akusztikai és hőszigetelésként, amely otthonának melegségérzetet és csendet biztosít. A parafa egy tartós és bevált anyag, amely nem deformálódik könnyen. Válassza a természetes parafa tekercset falra, és kapjon egy kipróbált terméket, amely rendkívül kellemes tapintású és lenyűgöző a természet által teremtett szép designjával! Termékeink parafából készülnek, amely fenntartható, megújuló, újrahasznosítható és egészségre biztonságos anyag.

BIZTONSÁGOS FIZETÉS
GYORS SZÁLLÍTÁS
A LEGJOBB MINŐSÉG
ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA