INGYENES SZÁLLÍTÁS MINDEN MEGRENDELÉSRE. RENDELJEN MOST!

Valuta:

Expandált parafa granulátum

Újraértelmezett expandált parafa granulátummal!

Tartós és univerzális granulátum keres? Ne pazarolja pénzét olyan termékekre, amelyek csak első pillantásra tűnnek stabilnak és hatékonynak. Az expandált parafa szigetelés granulátum formájában funkcionális és könnyű termék a nem szabványos célú felhasználásra! Az expandált parafa őrlemény sötétebb nyers színben jelenik meg, amely csodálatos dekoratív tulajdonságokkal rendelkezik. Az anyag tökéletesen utánozza a talajt vagy a köveket, így használható töltőanyagként az Ön kertjében vagy terráriumában. Legjobb expandált parafa őrlemény!

preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

A parafa granulátum szigetelés mérete és alkalmazása

Az expandált parafa granulátum mérete változik (átlagos sűrűség – 60-70 kg/m³), ami alkalmassá teszi a parafa szigetelés számos formájához. Az parafa szigetelés granulátumai könnyen alkalmazhatóak a hordozható és könnyű formájuknak köszönhetően! Expandált parafa szigetelés különösen a nehezen hozzáférhető helyekre.

A szigetelés javítása expandált parafával!

Az expandált parafa jobb szigetelési tulajdonságokkal rendelkezik, mint a többi anyag. Miért? Mindez köszönhető a hőkezelési folyamatnak, amely során az anyag expandál és még funkcionálisabb tulajdonságokat szerez. Mentsük meg a környezetet, energiát és a pénzünket! A parafa granulátumok működnek mint hőszigetelés és hangszigetelés.

Expandált parafa őrlemény természetes termék! A legkörnyezetbarátabb módszer

A parafa szigetelés az expandált parafából készült 100% biztonságos és természetes – a termék nem káros a környezetre. Mesterséges kötőanyagok vagy vegyi anyagok nélkül – az expandált parafa egy antiallergén és újrahasznosítható termék. Tudta, hogy a természetes parafa egy CO₂ megkötő is, mivel a parafatölgy négyszer több CO₂-t képes megkötni, mint más fák? Expandált parafa? Ez igazán lenyűgöző és az őrlemény!

Parafa megoldások az építőanyagokhoz és... filmkészletekhez!

Az expandált parafa szigetelés a granulátum formájában gyakran használatos az építőiparban – belső duplafalak kitöltésére, fésűs tetők szigetelésére a gerendák között, üregekbe vagy üres padlótérbe. Az expandált parafa granulátumot filmkészleteken is használják különleges effektusok létrehozására (pl. törmelék robbanások alatt).

Parafa granulátum szigetelés előállítása – semmi sem vész kárba!

Hogyan készül az expandált parafa? Hadd magyarázzuk el! A természetes parafát nagyon magas hőmérsékletre melegítjük a speciális formákban. Ennek a folyamatnak köszönhetően az anyag kiengedi a gyantát – a szuberint – ami természetes kötőanyagként működik a granulátumok számára. A melegítési folyamat kitágítja a parafa granulátumokat és az anyag kivételes tulajdonságokat szerez más termékekkel szemben. Az expandált parafa őrleményt azokból a termékekből készítjük, amelyek nem kerültek felhasználásra a parafa lemezek gyártásakor. Így semmit sem pazarlunk – hiszünk a fenntartható termelésben és a parafa szigetelés előnyeit maximálisan kihasználjuk!
BIZTONSÁGOS FIZETÉS
GYORS SZÁLLÍTÁS
A LEGJOBB MINŐSÉG
ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA