INGYENES SZÁLLÍTÁS MINDEN MEGRENDELÉSRE. RENDELJEN MOST!

Valuta:

Folyékony parafa Bostik 3070

Bostik 3070 – a tökéletes folyékony parafa szigetelés!

Keres egy a piac legjobb folyékony parafa anyag? Pihenjen meg és válassza a Bostik 3070-et – egy magas minőségű, rugalmas és tartós folyékony parafa szigetelés, ami meglepi Önt gyakorlatiasságával és minőségével. A Bostik 3070 parafa anyag granulátumokból és rugalmas kötőanyagból áll. A legmagasabb minőségű komponensek egyedülálló kombinációjával ez egy gyorsan száradó, tartós és ellenálló termék. A folyékony parafa anyag Bostik 3070 emellett egy tökéletes akusztikai szigetelés és hőszigetelés is. Fedezze fel az összes előnyt – a legjobbak legjobbja!

preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Folyékony parafa anyag – számtalan lehetőség

Folyékony parafa szigetelés spray-t vásárlóink leggyakrabban csempék és parketta vagy panelek összekötésére használják. Alkalmas és hatékony megoldás parafa anyag, fa, műanyag, vakolat, cement vagy beton esetén. Folyékony parafa szigetelés anyagmég ideális a nehezen hozzáférhető helyeken található tágulási hézagok kitöltésére – válaszfalak, ajtókeretek, sarkok és még sok más. Még sosem volt ilyen egyszerű!

Hogyan rögzítse a folyékony parafa szigetelést?

Emlékezzen arra, hogy a felületnek, amire a folyékony parafa anyag tervezi felvinni, tisztának, száraznak, portól és zsírtól mentesnek kell lennie. Alkalmazza a Bostik 3070-et egy kifejezetten a folyékony parafához tervezett applikátor pisztollyal.

Fenntartható fejlődés

Parafa anyag szigetelőanyagunk különlegessége a természetben rejlik. A termék természetes, biológiailag lebomló parafa anyag készül és gyártása környezetbarát. Támogassa a felelős megoldásokat és válassza a piac legjobb folyékony parafa szigetelés!  
BIZTONSÁGOS FIZETÉS
GYORS SZÁLLÍTÁS
A LEGJOBB MINŐSÉG
ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA