INGYENES SZÁLLÍTÁS MINDEN MEGRENDELÉSRE. RENDELJEN MOST!

Valuta:

Fali parafa falburkolat

Válassza a dekorációs parafát! Egész otthonában elbűvöli Önt.

A mindennapi életben, amely egyre megerőltetőbb és stresszesebb, elengedhetetlen, hogy a saját teret alakítsunk ki, amely biztosítja a megfelelő kényelmet és a pihenést. Mind a négy falra felhelyezett dekoratív parafa lemezek, szemben a hagyományos falburkolatokkal, egyedi hangulatot hoznak létre, a hét minden napján, függetlenül az aktuális időjárástól, vagy lelkiállapotától.

Dekorációs parafa természetes és karizmatikus dekoráció. Ez egy egyedi és praktikus megoldást kínál, mivel a parafa falburkolatok javítják a belső mikroklímát, csökkentik a zajszintet a lakásban, és a falakat melegebbé varázsolják. A viaszolt parafa védi is a felületet a szennyeződéstől, olyan területeken, ahol nagyobb lehet a forgalom, mint például előtereken és folyosókon. A dekorációs parafa falak kelszereslése viszonylag egyszerű - parafa lapokat közvetlenül a falak felszínére lehet ragasztani.

Nagy választékban kapható! Egyedi minták, színek és textúrák lehetővé teszik, hogy a tökéletes, leginkább Önhöz illő dekorációt válassza, mely 100%-ban megfelel ízlésének! Töltsön ki minél nagyobb felületet otthonában vagy irodaájában természetes parafával, és meg fog lepődni, hogy mennyit javít ez a megoldás a belső terek hangulatán!

Dekoratív fali csempék a legjobb minőségű parafából készült termékek, ötvözve innovatív és eredeti textúrát, a parafa minden lehetséges előnyével. 100% -ban természetes parafa falak kiváló akusztikai komfortot adnak a szobáknak és olyan felület, amelyet rendkívül könnyű tisztán tartani. A parafa számos előnyével és személyre szabhatóságával teljesen új értelmet ad a belső térnek!

A parafa falburkolatokat jellemzi a nagy ellenállás a mindennapi használat során, ellenáll az időjárásnak és nem jelent problémát tisztán tartásuk. Parafa fal befejező rétegként egy 100% -ban organikus és természetes termék és biztosítja, hogy Ön sokáig élvezhesse praktikumát, esztétikumát.

Szívélyesen meghívjuk Önt, hogy vessen egy közelebbi pillantást a parafa falaink széles választékára. Nálunk biztosan talál egy mintát, amelybe gyorsan beleszeret, és mindennapi környezetének egy teljesen új személyiségrt adhat, és talán még több kifinomultságot.
preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

BIZTONSÁGOS FIZETÉS
GYORS SZÁLLÍTÁS
A LEGJOBB MINŐSÉG
ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA