INGYENES SZÁLLÍTÁS MINDEN MEGRENDELÉSRE. RENDELJEN MOST!

Valuta:

Színezett öntapadós parafa

A színezett öntapadós parafa az eredménye a klasszikus parafa tábla kézenfekvő fejlesztésének. Az igény a gyors és egyszerű felszereléshez gyakorlatilag bármilyen kívánt felületre azt eredményezte, hogy létrehoztak egy parafa táblát egy réteg erős és tartós ragasztóval.

Sokszínű adhezít lapokat parafa táblákból és tekercsekből gyártják. Kínálunk széles színválasztékban, szemcseméret, vastagsága és formátumok színes öntapadós parafa. Széles szemcseméretű, vastagságú és méretű színezett öntapadós parafa táblákat kínálunk. Az alkalmazástól függően az anyag formája lehet a kocka, lap, tekercs vagy csík.

A színeket mosásálló pigmentek biztosítják, melyeket Tikkurilla vállalat állít elő. Az öntapadóparafa lapot standard 455x610mm méretben, 9 vibráló és élénk színben kínáljuk. A színezett, öntapadós parafa egy tökéletesen kivitelezett, könnyen telepíthető termék. Praktikusabb, mint a klasszikus műszaki parafa! Rendeljen, csomagolja ki, távolítsa el a védőfóliát ... és élvezze a természetes parafa látványát és előnyös hatásait bármilyen helyen, amelyre csak vágyik!
preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

BIZTONSÁGOS FIZETÉS
GYORS SZÁLLÍTÁS
A LEGJOBB MINŐSÉG
ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA