INGYENES SZÁLLÍTÁS MINDEN MEGRENDELÉSRE. RENDELJEN MOST!

Valuta:

Parafa padló

preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Parafa padló rendkívül tartós, szobák ezreiben bizonyított már az elmúlt 20-30 évben. A parafa ellenáll a víznek, míg például a fa padló nem. Parafa padlót kínáljuk úsztatott panelekben, "összepattintós" vagy ragasztható formában, rugalmas táblák, az aljzatra speciális kontakt ragasztóanyaggal ragasztva.

Ragasztó nélküli parafa panelek rögzítő rendszere egyszerűen egymás mellett fekszenek, a széleket kell e helyükre nyomni. Ez egy gyors, problémamentes és tiszta megoldás. Úsztatott parafa padló rendelkezésre áll alábbi formákban: WRT otthoni használatra, HPS közterekre.

Mindig szép és meleg padló. Az egyedülálló hőszigetelési tulajdonságai optimális hőmérsékletet biztosít egész évben. Ez garantálja a meleget, a kényelmet és az energia-megtakarítást. Természetes hang- és rezgéscsillapítás. A parafa az egyik legjobb hangszigetelő és rezgéscsillapító anyag, csökkenti a hangok és rezgések transzmisszióját, így csendessé és békéssé varázsolja a belső tereket.

Az ideális padló a mezitláb láráshoz. A parafa padló rendkívül kényelmes és kellemes, természetessége és a rugalmassága miatt. Mezítláb járásnál is élvezetetes. A parafa érintése meleg és selymes, mert tapintáskor nem vezeti el a test hőjét. Egészséges választás a lábaknak és a gerincnek. A nagy kapacitással nyeli el az ütéseket, megszabadítva ettől a lábakat, ízületeket és a gerincet, sérülések megelőzésében így segít. Ezen kívül, köszönhetően antibakteriális tulajdonságainak, a parafa padló ideális az allergiában szenvedőknek.

Extrém erő és nyomással szembeni ellenállás. A természetes parafa sejtek nagyon ellenállóak az összenyomással szemben. Köszönhetően a rugalmasságnak és a természetes memóriának, amikor nyomást eltávolítjuk, a teljes térfogata a parafa visszatér eredeti formában. Kombinálva a modern felszíni impregnáló technológiával rendkívül tartós, miközben a tökéletes megjelenést nyújt évtizedek óta.
BIZTONSÁGOS FIZETÉS
GYORS SZÁLLÍTÁS
A LEGJOBB MINŐSÉG
ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA