INGYENES SZÁLLÍTÁS MINDEN MEGRENDELÉSRE. RENDELJEN MOST!

Valuta:

Parafa-gumi tömítés lapok

Parafa gumi ívek gyártásának alapja a parafa granulátum és a különböző típusú gumi vegyületek NBR, SBR, EPDM, EVA, neoprén, ACM, szilikon, epiklórhidrin vagy poliuretán. A kapott anyag rendkívül rugalmas, tartós és ellenálló a zsírokkal, olajokkal, üzemanyagokkal, gázokkal és sok más vegyianyagokkal szemben.

A parafa-gumi lap alkalmazható ott, ahol alacsony vagy közepes nyomás éri. A követelményektől függően, az összetevőket módosítani lehet, hogy olyan terméket nyerjünk, ami optimális technikai paraméterekkel rendelkezik az adott felhasználási módhoz. A parafa-gumi lapok anyaga többlépéses eljárással készülnek, melyben a természetes parafát a megfelelő eleggyel kombinálják. Speciális öntőformák használatával tömbök készülnek, amikből ezt követően különböző méretben és 1 mm-től 10 mm-ig terjedő vastagságú lapok készülhetnek.

Kínálunk a készletünkből parafa-gumi lapokat a következő formátumokban: 1000x1000mm, 1-5 mm vastagségban, a legnagyobb portugál gyártótól, az Amorim Parafa Composite-tól. Több éve sikeresen használják a következő területeken.
preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

BIZTONSÁGOS FIZETÉS
GYORS SZÁLLÍTÁS
A LEGJOBB MINŐSÉG
ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA