INGYENES SZÁLLÍTÁS MINDEN MEGRENDELÉSRE. RENDELJEN MOST!

Valuta:

Parafa granulátum műfűhöz

A pályák jövője: Miért nélkülözhetetlen a parafa granulátum a kültéri műfűnél?

A parafa granulátum a kültéri műfűhöz és a futballpályákhoz egy környezetbarát és természetes töltőanyag, ami egyre nagyobb népszerűséget szerez a műfű lerakása kertbe terén! Amikor elmozdulunk a műanyag és gumi granulátumoktól, a parafa granulátum a kültéri műfűhöz természetes és ökológiai alternatívát kínál! A természetes parafa egy tanúsított, legális választás, ami a műfű lerakása kertbe kontextusában fenntartható fejlődést garantál és a legmagasabb minőségre törekszik.

preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Igazi forradalom! Egyedülálló parafa granulátum a kültéri műfű lerakása kertbe

A parafa granulátum a kültéri műfű alatt, a növelt sűrűsége és tömege miatt nem mozog a szélben a fű szálai között. Ez azt jelenti, hogy ez a különleges granulátum a műfű lerakása kertbe terén a helyén marad, védve a füvet az eltorzulástól és egész évben kényelmes használatot biztosít. Ezen kívül, a műfű lerakása kertbe esetében, a természetes parafa tökéletesen elnyeli a nedvességet, ami csökkenti a csúszás és az esés veszélyét. A parafa granulátum választásával, biztonságos helyet hoz létre sportolók, gyerekek és fiatalok számára.

Természetes megjelenés és a legmagasabb játékkomfort parafa granulátummal a kültéri műfű alatt!

Parafa granulátum? A pálya nem csak esztétikus lesz, hanem a műfű lerakása kertbe révén remek játékfeltételeket is biztosít. A parafa granulátum nem csak a műfűhöz jó - ez elsősorban kényelmes és biztonságos helyet teremt minden játékos számára!

Granulátum a kültéri műfű alá, azaz öko megoldás a modern pályákhoz

A parafa granulátum egy megújuló és 100%-ban természetes forrásból. Kémiai szennyeződésektől és káros anyagoktól mentes, a természetes parafa válasz az ökológiai pályák mikroplasztik-mentességére a műfű lerakása kertbe szempontjából. A parafa granulátum választásával beruházol a jövőbe, óvva a környezetet és a sportolók egészségét.
BIZTONSÁGOS FIZETÉS
GYORS SZÁLLÍTÁS
A LEGJOBB MINŐSÉG
ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA