INGYENES SZÁLLÍTÁS MINDEN MEGRENDELÉSRE. RENDELJEN MOST!

Valuta:

Parafa őrlemény

Válassza ki a kategóriát, amely érdekli:
 
preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Parafa granulátum – természetes anyag új szintre emelve az használhatóságban és funkcionalitásban!

Webáruházunk különböző formákban, alakokban és méretekben kínál parafa anyagot. Mindenki megtalálja a számára megfelelőt! Most szeretnénk bemutatni a parafa granulátumot, egy olyan terméket, amely a parafa anyagegyedülálló tulajdonságaival rendelkezik, de széttört parafa rögök formájában! A természetes parafa granulátum felhasználásával további ökológiai parafa anyag összetételét fedezheted fel, ami ideális számos iparág számára: az építőipar, sport, művészet, kertészet, virágkötészet, hobbiállattartás és még sok más. A természetes parafa rögök ebben az eredeti és hasznos formában meglep téged a gyakorlatiasságával és potenciáljával. Többféle alkalmazás!

Hogyan készülnek a parafa granulátum? Hogyan használhatom fel őket?

A parafa granulátum mechanikusan széttört parafa rögök, amelyeket leggyakrabban a parafa dugók előállítása során nyernek. A parafa anyag darabokra történő széttörése nem befolyásolja hátrányosan annak minőségét és hasznosságát. A parafa granulátum megőrzik az egyedülálló tulajdonságaikat – hatékony hőszigetelés és hangszigetelés paraméterek, UV-sugárzással szembeni ellenállás, és rugalmas. A parafa granulátum egy tartós termék, amely mechanikai szilárdságot és biológiai ellenállóképességet bizonyít. A parafa rögök egy könnyű termék – tökéletes például üveggyárak vagy színházi iparágak számára (mint anyag a színpadi dekorációk készítéséhez). A parafa őrlemény felhasználják parafa táblák, parafa padlólapok, parafa tömítések előállítására és hatékony parafa őrlemény szigetelésként szolgálnak. A parafa granulátum felhasználható a kertészetben is, mint a növények, műfű vagy a mesterséges sportpályák töltésének egyik összetevője – mint fenntartható talajtakaró. Sok lehetőség és csak egy termék!

Milyen típusú parafa granulátum találhatok meg az Önök boltjában? Parafa őrlemény, parafa granulátum, parafa rögök!

A törött parafát parafa őrlemény, parafa granulátum és parafa rögökre osztjuk. A parafa őrlemény a legfinomabb parafa őrlemény – a szemek átmérője általában kevesebb, mint 0,5 mm. A parafa anyag nagyobb szemcsékből áll, mint a parafa por, és változatos méretben – látogasson el a fenti szekciójához, hogy felfedezze az összes elérhető lehetőséget. A parafa rögök nagyobbak, szabálytalan parafa darabok, amelyek általában néhány centiméteresek.

Természetes és biztonságos mindenki számára!

A parafa granulátum egy olyan termék, amely egyre népszerűbb ügyfeleink körében. Miért? A parafa granulátum anyag egy teljesen természetes, egészséges és nem mérgező parafa anyag, ami új ajtókat nyit meg és rendkívüli lehetőségeket kínál. A parafa őrlemény gyártása során a fenntartható termelésre összpontosítunk és a ragasztók és mesterséges töltőanyagok kizárására. A természetes mindig a legjobb!
BIZTONSÁGOS FIZETÉS
GYORS SZÁLLÍTÁS
A LEGJOBB MINŐSÉG
ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA