INGYENES SZÁLLÍTÁS MINDEN MEGRENDELÉSRE. RENDELJEN MOST!

Valuta:

Parafa dilatációs hézag

A különböző anyagok csatlakozásánál, pédául fa-kerámia vagy kő vagy szőnyeg, vagy csempe- laminált padló vagy szőnyeg csatlakozásánál ügyelni kell arra, hogy megfelelő dilatációs hézagok legyenek az előduzzasztási különbségnek megfelelően a felületen.

A két különböző anyag használatánál, amelyek közül az egyik egy folyamatosan működő anyag (pl fa) megköveteli a megfelelő tágulási hézagokat. A parafa rugalmasságánál fogva alkalmas változó méretű hézagok kitöltésére, a parafa szalag csatlakozások kompenzálják a "munkát" olyan helyeken, ahol lehetnek torzulások és deformációk a padló felületén. A kitöltéshez parafa használatos, mert ez az anyag nem csak esztétikailag kiváló, de fontos szerepe is van - felvesz minden feszültséget a padló részéről.

A parafa csíkok speciális felépítésének köszönhetően, kiváló tulajdonságokkal bírnak a hézagok kitöltéséhez, így ideális anyag az ilyen típusú alkalmazáshoz. A parafa amelyből a csíkok készülnek, ellenáll a hőmérséklet-változásoknak, páratartalomnak, biológiai lebomlásnak, magas fokú kopásálló, és ami a legfontosabb ügyfeleink számára, olyan nyersanyag, amely teljesen természetes, használata harmóniában áll a természettel és egészséggel.
preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

BIZTONSÁGOS FIZETÉS
GYORS SZÁLLÍTÁS
A LEGJOBB MINŐSÉG
ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA