INGYENES SZÁLLÍTÁS MINDEN MEGRENDELÉSRE. RENDELJEN MOST!

Valuta:

Parafa-gumi tekercs

A parafa-gumi jelentősen jobb hő- és hangszigetelést biztosít ls mindenféle padlón alkalmazható. Mindeközben hatákonyan kompenzálja a kisebb hibákat az aljzaton. Tökéletesen elnyeli a hang és a levegő terjedését a padló egész élettartama alatt, ami érezhetően növeli az Ön kényelmét és elégedettségét. A padló csendesebb, melegebb és sokkal kellemesebb. A természetes anyagok közül a parafának vannak a legjobb szigetelési tulajdonságai. Továbbá nagyon tartós, ezért garantáljuk, hogy hosszan tartó megoldást nyújt.

Az parafa-gumi tekercsek többlépéses eljárással készülnek, melyben a természetes parafát poliuretán ragasztóval kötik össze. Speciális öntőformák használatával parafa hengerek készülnek, amikből ezt követően szalagok, 100, 122 és 150 cm szélességben, 1.8 mm-től 10 mm-ig terjedő vastagságú tekercsek készülhetnek.

A parafa-gumi alátétet használható mindenféle felületekhez, úsztatott padlóktól kezdve, szőnyegen, linóleumon, PVC padlón, parkettán és fapadlón át, természetes kő padlókig és kerámia csempékig. A parafa-gumi alátétek, a természetes parafa egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően, kiváló alternatívája a vonatkozó szabványnak, a piacon általában alkalmazott, de kevésbé hatékony anyagoknak, mint például a porózus farostlemeznek, polietilén habnak vagy hullámpapírnak.
preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

BIZTONSÁGOS FIZETÉS
GYORS SZÁLLÍTÁS
A LEGJOBB MINŐSÉG
ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA