INGYENES SZÁLLÍTÁS MINDEN MEGRENDELÉSRE. RENDELJEN MOST!

Valuta:

Öntapadós parafa

Válassza ki a kategóriát, amely érdekli:
 

preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Hogyan használhatom a természetes parafát? Öntapadós parafa lap falra és még többre!

Ügyfeleink szívesen választják a öntapadós parafa falpanel, mivel ez egy rendkívül kényelmes és gyakorlati megoldás! Az öntapadós parafa lap egyedülálló parafa hirdetőtáblákat. A parafa falpanel dekoratív funkciót is ellátnak és ideális anyagként szolgálnak természetes és modern projektjeihez, beleértve a kézművességet és a belsőépítészetet. Az öntapadós parafa lap egy zseniális, mégis természetes megoldás!

Mit találhat megáruházunkban? Válassza ki a tökéletes parafa falpanel!

Az önragasztó parafa falpanelek a legjobb választás! Három különböző típust kínálunk a falra szánt öntapadós parafa lap: finom szemcsés, közepes szemcsés és durva szemcsés. Fedezze fel minden típus különleges tulajdonságait és válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt!

Gyors, egyszerű és tiszta telepítés a öntapadós parafa falpanel

Egyszerű telepítés garantált! A még kényelmesebb telepítés érdekében ötvöztük a természetes parafát egy erős ragasztórétteggel. Minden parafa lap önragasztó réteggel rendelkezik a lap teljes felületén, ami rendkívül könnyűvé teszi a termékünk alkalmazását. Az öntapadó réteg csak sima, sík, tiszta és pormentes felületek (pl. gipszkarton vagy bútor) ragasztására alkalmas..

Milyen minőségűek és tulajdonságúak a öntapadós parafa lap? A listája öntapadós parafa előnyöknek lenyűgöző!

Az öntapadós parafa lap egy olyan termék, amely természetes parafából készül – különösen az Ön számára válogattuk ki a legfinomabb minőségű anyagot! A öntapadós parafa falpanel egy könnyű anyag, amely továbbá puha és meleg érzetet nyújt az érintésre. 
BIZTONSÁGOS FIZETÉS
GYORS SZÁLLÍTÁS
A LEGJOBB MINŐSÉG
ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA