INGYENES SZÁLLÍTÁS MINDEN MEGRENDELÉSRE. RENDELJEN MOST!

Valuta:

Öntapadós parafa

Válassza ki a kategóriát, amely érdekli:
 

preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Az öntapadós parafa az eredménye a klasszikus parafa tábla kézenfekvő fejlesztésének. Az igény a gyors és egyszerű felszereléshez gyakorlatilag bármilyen kívánt felületre azt eredményezte, hogy létrehoztak egy parafa táblát egy réteg erős és tartós ragasztóval. Táblákból és tekercsekből gyártják. Kínálunk széles szemcseméretű, vastagságú és méretű öntapadós parafa táblákat. Az alkalmazástól függően az anyag formája lehet a kocka, lap, tekercs vagy csík.

A nagyon erős akril ragasztó lehetővé teszi a felszerelést minden nem foszló, sima felületre, mint például, többek között, papírra, kartonra, gipszkartonra, rétegelt lemezre, üvegre, kerámiára, műanyagra, bőrre, gumira és néhány „poros” felületre, mint az olaj festék, akril, kerámia, latex, stb

A felhelyezéshez csak húzza le a ragasztót védő fóliát, és egyszerűen ragassza fel a kiválasztott felületre. Alapos óvatossággal kell kezelni, mert a ragasztó kötődik akár közvetlenül a földre is. Ezzel a ragasztási technológiával nincs szükség a hagyományos ragasztóra, így tiszta, zavartalan, biztonságos és tartós a felhelyezése.

Öntapadós parafa egy tökéletesen kivitelezett, könnyen telepíthető termék. Praktikusabb, mint a klasszikus műszaki parafa! Rendeljen, csomagolja ki, távolítsa el a védőfóliát ... és élvezze a természetes parafa látványát és előnyös hatásait bármilyen helyen, amelyre csak vágyik!
BIZTONSÁGOS FIZETÉS
GYORS SZÁLLÍTÁS
A LEGJOBB MINŐSÉG
ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA