INGYENES SZÁLLÍTÁS MINDEN MEGRENDELÉSRE. RENDELJEN MOST!

Valuta:

Expandált parafa granulátum

Korkgranulat: Újraértelmezett expandált parafa szigetelés, Termikus szigetelés!

Hatékony korkgranulat szigetelés előnyei más anyagokhoz képest. Miért? Ennek az az oka, hogy az anyag felmelegítésekor a kork kiterjed és további funkcionalitással rendelkezik. Védje környezetét, takarítson meg energiát és pénzt! Az expandált kork granulátum mind hőszigetelésre, mind hangszigetelésre képes. Válassza a fenntartható és energiatakarékos korkszigetelést!

preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Méretezett parafa granulátum szigetelés és alkalmazási lehetőségek

Az expandált parafa granulátum különböző méretekben elérhető (átlagos sűrűség – 60-70 kg/m³), így széles körben alkalmazható különféle parafa szigetelési célokra. A parafa szigetelés granulátumok könnyűek és hordozhatók, így könnyen felhasználhatóak. Az expandált parafa szigetelés kiválóan megfelel nehezen hozzáférhető területekhez.

Állítsa be az izolációt expandált parafával!

Az expandált parafa jobb izoláló tulajdonságokkal rendelkezik, mint más anyagok. Miért? Ennek az a következménye, hogy a hőkezelési folyamat során az anyag kitágul és további funkcionális tulajdonságokkal bír. Védjük meg a környezetet, takarítsunk meg energiát és pénzt! A parafa granulátumok alkalmasak hőszigetelésre és hangszigetelésre egyaránt.

Természetes parafa őrlemény – környezetbarát választás!

Az expandált parafából származó őrlemény teljes mértékben biztonságos és természetes – nincs negatív hatása a környezetre. Nem tartalmaz mesterséges kötőanyagokat vagy vegyi anyagokat – az expandált parafa egy allergiamentes és újrahasznosítható anyag. És vajon tudták, hogy a természetes parafa széndioxid megkötőként is működik? A parafatölgy akár négyszer annyi CO₂-t képes megkötni, mint más fák. Az expandált parafából készült őrlemény valóban lenyűgöző választás!

Parafa alkalmazások az építőiparban és... filmkészleteken!

Az expandált parafa szigetelés granulátum formájában gyakran megtalálható az építőiparban – felhasználják arra, hogy kitömjék a belső duplafalak közötti részeket, a tetőgerendák közötti tetőtereket, valamint az üregeket. Az expandált parafa granulátumot szintén alkalmazzák különleges hatások létrehozására filmkészleteken (például a robbanások során keletkező törmelék).

Az expandált parafa szigetelés előállítása – a teljes kihasználás elve!

Hogyan készül az expandált parafa? Engedje meg, hogy részletesen bemutassuk Önnek! A természetes parafát szakértői formákban rendkívül magas hőmérsékleten melegítjük. Ennek a folyamatnak köszönhetően az anyag kibocsátja a gyantát – suberint – amely természetes kötőanyagként szolgál a granulátumok számára. A melegítési folyamat kiterjeszti az expandált parafa granulátumokat, és az anyag kivételes tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek más termékekkel szemben kiemelkedőek. Az expandált parafa őrleményt olyan termékekből készítjük, amelyek nem kerültek felhasználásra az expandált parafa lapok gyártása során. Így semmi sem megy veszendőbe – elkötelezettek vagyunk a fenntartható termelés mellett, és teljes mértékben kihasználjuk a parafa szigetelés előnyeit!
BIZTONSÁGOS FIZETÉS
GYORS SZÁLLÍTÁS
A LEGJOBB MINŐSÉG
ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA