INGYENES SZÁLLÍTÁS MINDEN MEGRENDELÉSRE. RENDELJEN MOST!

Valuta:

Expandált hangszigetelő parafa

Expandált parafa – válassza a legjobb expandált parafa lapokat az otthonához!

Az expandált parafa szokatlan tulajdonságai biztosítják, hogy a legideálisabb parafa lapot és lenyűgöző parafa szigetelést kapjon épületrészeken, miközben a parafa szigetelő panel termékünket választja. A természetes szigetelő panelek, mint az expandált parafa lapok, hatékony alternatívái a kőzetgyapjúnak és a polisztirolnak! Ezekkel a magas minőségű expandált parafa szigetelő panelekkel a legjobb módon fejezheti be és újíthatja meg otthonát – az expandált parafa nem csak faldekoráció, hanem hatékony szigetelő panel is. Az szigetelő panelek, különösen az expandált parafa lapok, az épület belsejében és kívül is használhatók. Fedezze fel az expandált parafa szigetelő panel és a parafa lapok összes előnyét – és ezekből sok van!

preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Expandált parafa? Mi az?

A természetes parafát, amiből az expandált parafa lapok készülnek, speciális formákban hevítik, amelyben a parafa szemek expandálnak és duzzadnak – akárcsak a pattogatott kukorica. Parafa alapanyagát 350 fok feletti hőmérsékletnek teszik ki, ami a szemek expandálását eredményezi. A folyamat során egy természetes gyanta válik ki – ez köti össze parafa darabjait. Az expandált parafa szigetelő panelnek az egyedülálló tulajdonságai az egyedülálló szerkezetéből adódnak, ami a hőkezelés eredménye. Mesterséges adalékanyagok nélkül! Az expandált parafa lapok előnye a természetességében rejlik.

A piac legjobb szigetelő panelje! Hőszigetelés és még sok más

Az expandált parafa egy megbízható építészeti szigetelés – hőszigetelés, hangszigetelés és vibrációcsillapítás. Az expandált parafa szigetelő panel hővezetési tényezője 0.037-0.040 W/mK, a zajt akár 59 dB-ig is csökkentheti. Az expandált parafa szigetelő panelnek az egyenetlen szerkezetével szétszórja az összes hangot és megszünteti a zavaró szoba visszhangot.

Milyen méretű és típusú expandált parafa lapok érhetők el?

Az expandált parafa lap mérete 500 x 1000 mm – webáruházunkban különböző vastagságú expandált parafa lapokat talál. Az expandált parafa szigetelő panel, hatásának eléréséhez a minimum lapvastagság 20-30 mm, de az optimális értékek 30-40 mm. Ha nagyobb szigetelési tulajdonságokkal rendelkező anyagot keres, látogasson el a High Density (HD) Expandált Parafa szekcióba. Homlokzataihoz különösen ajánljuk a dedikált expandált parafa szigetelő paneleket, amelyeket a MD Homlokzat kategóriában talál.

A természetes design inspirál

Az expandált parafa egy érdekes és eredeti sötét árnyalattal tűnik ki – mindez a hőkezelési folyamatnak köszönhető. Ennek a parafa anyagnak a szokatlan színe garantálja a belső tér elegáns és stílusos megjelenését. Ha azonban ki szeretné használni az expandált parafa kivételes tulajdonságait, de a megjelenése nem elégítő ki, a parafa szigetelés befejezhető technikai vagy dekoratív parafa lapokkal.

A fal szigetelésének számos előnye

Az expandált parafa egy tartós termék, és a legújabb kutatások azt mutatják, hogy tulajdonságai akár 50 évig is változatlanok maradnak. A parafa átengedi a vízgőzt és nem változtatja meg méretét az extrém hőmérsékletek hatására. Az expandált parafa méretstabilitást tart fenn -180 °C-tól 120 °C-ig terjedő hőmérsékleti tartományban.

A biztonságos és természetes termék mindig a legjobb

Önnek egy környezetbarát terméket kínálunk – ellentétben a más szintetikus falanyagokkal, az expandált parafa nem bocsát ki káros illékony anyagokat és nem befolyásolja negatívan az épület levegőjének minőségét. Az expandált parafa lángálló, és tűz esetén sem bocsát ki káros vegyületeket. Termékeink megújuló és ökológiai anyagokból készülnek, amelyek teljesen újrahasznosíthatóak.
BIZTONSÁGOS FIZETÉS
GYORS SZÁLLÍTÁS
A LEGJOBB MINŐSÉG
ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA