INGYENES SZÁLLÍTÁS MINDEN MEGRENDELÉSRE. RENDELJEN MOST!

Valuta:

Parafa alátétek a geopatikus sugárzás ellen

Mindannyiunk, nem számít, hol vagyunk, geopatikus sugárterhelésnek vagyunk kitéve, ismertebb nevén vízfolyások vagy vízerek. A longitudinális (hosszanti) hullámok (földsugárzások, vízerek, álló- és rezonáló hullámok) képezte energiamezők. Ez a sugárzás, amely negatívan hat a hangulatunkra és az egészségünkre, okozhat a különböző betegségeket. A geopatogenusz sugárzás kapcsolatban lehet, többek között: Alvászavarok, Gyengeség, főleg ébredéskor, Hidegség érzése, Fatigue, Fáradtság, Fejfájás, gyakran krónikussá fejlődhet, Demencia, Emésztőrendszer zavarai, Allergia, Betegségek, a légúti és urogenitalis traktusban, Reumatikus fájdalmak, Látszólag ok nélküli hátfájás, Stb.

A legnagyobb fenyegetés a geopatikus sugárzással kapcsolatban a tény, hogy a legtöbb ember nem érzi annak közvetlen hatása, illetve más betegségek lehetséges okaival azonosítják. Fontos realizálni, hogy a vízfolyások, amelyek mellettünk vannak, különböző módokon hathatnak ránk, személytől függően, de persze, ugyanúgy, lehet, hogy nincs ránk semmilyen hatással.

Ha meg szeretnénk óvni magunkat a geopatikus sugárzással szemben, a megfelelő lépéseket kell tennünk: A teret, amelyben élünk, meg kell vizsgálni egy szakmai és engedélyezett forráskutatóval, aki meg fogja határozni a kibocsátott sugárzás fajtáját, és az ebből eredő következményeket, ami előfordulhat befolyása alatt. A végső lépés a megfelelő moderátor alkalmazása, amelyek részben megvédnek minket a sugárzás hatásaitól.

Kínálunk különleges parafa alátéteket, víz erek és vízfolyások kisugárzása ellen. Szigetelési panelek hatékony védelmet nyújtanak a geopatikus sugárzás ellen, és lehetővé teszik, hogy oldódjon az a számos betegség, amely a káros expozíció közvetlen hatása miatt következett be.
preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

BIZTONSÁGOS FIZETÉS
GYORS SZÁLLÍTÁS
A LEGJOBB MINŐSÉG
ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA