INGYENES SZÁLLÍTÁS MINDEN MEGRENDELÉSRE. RENDELJEN MOST!

Valuta:

Agglomerált parafatábla

Válassza ki a kategóriát, amely érdekli:
 
preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Parafalap örökké!

A parafa anyagot már évek óta ismerik és használnak, de tudtad, hogy ez nem csak egy funkcionális parafadugó, hanem eredeti és ökológiai parafalap  elem is? Ez csak a történet kezdete. Rengeteg különféle parafa lapok, parafalap és parafa falpanel létezik a falakhoz, amelyek nem csak teljesen megváltoztatják az interiőrt a parafa lemezek egyedi megjelenésével, hanem mint technikai anyag is hatékonyan használhatók különböző termékek és szolgáltatások gyártásában.

Melyik parafa lemez érdemes választani

A finom szemcsés parafa lemezek puhák és rugalmassága révén gyakran használják őket a termelésben. A nagy rugalmasságú és simafelületű parafa lapok tökéletesek különböző típusú, például kütyük, cipőrészek vagy műszaki parafa falpanel és parafa lemez elemek készítéséhez, mint a tömítések. A közepes szemcsés parafa lapok a legjobbak a parafa hirdetőtáblák készítésére. Az anyag tartós és elegáns megjelenést kínál, és nagy ellenállást mutat a tűkkel szemben, így hatékonyan használható hivatalos dokumentumok, közlemények és jegyzetek rögzítésére. A grob szemcsés parafa lemezek kiváló hőszigetelést és hangszigetelést garantálnak sűrűségüknek köszönhetően. Az ilyen tartós és parafa falpanel nemcsak lenyűgözően díszítik őket, hanem meleget biztosítanak és elnyelik a zajokat, amelyeket a fal mögött hallhat.

Szokatlan és praktikus - ez az egyetlen út

Álmodozik egy kivételes hangulatról, ami boldogságot, pihenést, de hasznosságot is hoz? Díszítse fel otthonát a mi parafa lapokkal. Nappali, konyha, iroda, étterem, orvosi rendelő tervezés - mindenhol felkelti a figyelmet és barátságos, szeretetteljes légkört teremt a parafa falpanelekkel. Ez egy univerzális anyag, ami mindenkit lenyűgöz és inspirál! A modern design kéz a kézben jár a használhatósággal és parafa lemezekkel. Ha csodálatos parafa paneleket keres, itt a helye.

A parafa falpanelek egyszerű felszerelése mindenki számára

A parafa lapok egy egyszerű anyag, amelyet sokféleképpen lehet rögzíteni. A legolcsóbb és legegyszerűbb módszer a parafa panelek parafaragasztóval való ragasztása. Ha nagy hirdetőtáblát szeretne felhelyezni, ne felejtse el egyengetni a parafalap széleit (pl. éles tapétavágó késsel), hogy a csatlakozások ne legyenek láthatóak. A parafa táblák öntapadó réteggel ellátott deszka formájában is kaphatók. Az öntapadó réteg csak sima, sík, tiszta és pormentes felületek (pl. gipszkarton vagy bútor) ragasztására alkalmas.

Gondoljon bolygónkra a parafa falpanelekkel együtt

A természetes parafa környezettudatosan készül. A mi 100% öko parafa anyagunk választásával hozzájárul a felelős, innovatív és fenntartható parafa lemezek és parafa lapok termelésének fejlesztéséhez. Gondoljon a jövő generációira és teremtsen velünk biztonságos környezetet a parafalapokkal és parafa falpanelekkel.

BIZTONSÁGOS FIZETÉS
GYORS SZÁLLÍTÁS
A LEGJOBB MINŐSÉG
ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA