INGYENES SZÁLLÍTÁS MINDEN MEGRENDELÉSRE. RENDELJEN MOST!

Valuta:

Expandált parafa

Válassza ki a kategóriát, amely érdekli:
 
preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Kiváló hőszigetelést és hangszigetelést keres? A kiterjesztett parafa szigetelő lapok Önnek valók!

A polisztirol és a kőzetgyapot jobb alternatívája! Fedezze fel a kiterjesztett parafa falak szigetelése termékeink széles skáláját online áruházunkban: standard parafa szigetelő lapok, kiterjesztett parafa falak szigeteléseLambourde, magas sűrűségű parafa szigetelő lapok, MD homlokzat és a különböző típusú dekoratív kiterjesztett parafa. Eladásra kínálunk kiterjesztett parafa falpanelet különböző méretben és sűrűségben – minden vásárló megtalálja az igényeinek megfelelő anyagot! De mi teszi a kiterjesztett parafa szigetelés ilyen különlegessé? Hadd magyarázzuk el Önnek.

Kiterjesztett parafa – mi az? Természetes és verhetetlen termék!

A magas hőmérsékletű kezelési eljárás következtében a parafa granulátumok kiterjednek – pont mint a popcorn. A méretben növekedett parafaszemcsék felelősek a figyelemre méltó tulajdonságokért, és teremtenek egyedülálló anyagot, amely kiváló hő-, akusztikai és vibrációszigetelésként szolgál. A kiterjesztett parafa hangszigetelő panel falra kioltják a fal mögötti hangokat. Van problémája a hangos szomszéd TV-jével? Probléma megoldva! A parafa hangszigetelő panel falra rendszertelen szerkezete hatékonyan szétszórja a hangot. A kiterjesztett parafa szigetelés lapok emellett kiváló falak szigetelése is – a meleg, kényelmes és kellemes belső tér garanciája. Ahh, képzelje el a boldog kikapcsolódást otthon! Minél vastagabb, annál jobb a szigetelés. A kiterjesztett parafa szigetelés tartósak és tűz esetén nem bocsátanak ki toxikus gázokat.

Melyik tágult parafát válasszam?

Mindez a céljától függ. Ha kitűnő hő-, hangszigetelő panel falra keres, választhat standard tágult parafa szigetelés lapokat. A tágult parafa Lambourde egy funkcionális és hatékony hangszigetelő panel falra, amely megkönnyíti és egyszerűsíti a telepítést. A nagy sűrűségű (HD) tágult parafa szigetelő lapok azok számára készült, akiknek olyan anyagra van szükségük, amely megnövelt falak szigetelése biztosít. Az MD homlokzat egy praktikus, modern és divatos ház homlokzata. Ha a tágult parafa szigetelés rendkívüli tulajdonságai és a divatos design közötti helyes egyensúlyt keresi, biztosan talál valami kielégítőt a dekoratív tágult parafák kategóriáiban. További információk minden egyes tágult szigetelő lapok típusról az fent felsorolt szakaszokban érhetők el – csak kattintson a kívánt kategóriára.

Hol és hogyan használhatom a tágult parafa falak szigetelése lapjaimat? A gyakorlati természetes otthoni dekoráció!

A tágult parafa fantasztikus falak szigetelése, padlók, mennyezetek, felületkezelés és még sok más. A tágult parafa hangszigetelő panel falra nemcsak mint minőségi szigetelés szolgálnak, hanem mint természetesen szép dekoráció is. Azonban, ha a tágult parafa szigetelés rendkívüli tulajdonságait értékeli jobban, mint megjelenését, van megoldás erre! A tágult parafa falak szigeteléselefedhető műszaki parafával vagy dekoratív parafával.

Egyszerűen természetes

Ne aggódjon, a tágult parafa szigetelő lapok gyártása fenntartható. A kéreg parafatölgyből származik, és 100% ökológiai és természetes anyag. Parafa hangszigetelő panel falra adalékanyagok nélkül biztosítjuk. A hőkezelés során felszabaduló kötőanyag saját természetes összetevője – a szuberin.  

BIZTONSÁGOS FIZETÉS
GYORS SZÁLLÍTÁS
A LEGJOBB MINŐSÉG
ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA