INGYENES SZÁLLÍTÁS MINDEN MEGRENDELÉSRE. RENDELJEN MOST!

Valuta:

Expandált hangszigetelő parafa Lambourde

Expandált parafa Lambourde (Lamburd) tábla természetes, fenntartható és páratlan parafa termék, melynek szerkezetében nincs poliuretán. A magas hőmérsékletnek kitett parafa szemcsék (több mint 350ºC) tömege megnövekedik (popcornhoz hasonlóan), és közben egyik komponenst termelik - suberint – a táguló szemcsék természetes kötőanyagát. Ezáltal egy csodálatos, természetes, fenntartható anyagot kapunk, melynek általános jellemzője, hogy jó hő- , hang- és rezgésszigetelést biztosít.

A legújabb Amorim Isolamentos portugál parafa termelő által javasolt megoldás, az expandált szigetelő parafa „Lambourde”. A "Lambourde" parafa panel, egy klasszikus expandált parafa tábla két beépített hosszanti OSB csíkkal. Az OSB csíkok használata lehetővé teszi a nagyon gyors falra szerelést szegekkel, csapokkal . Ugyanakkor az OSB csíkokhoz fa csavarokkal gipszkarton vagy MDF rögzíthető.

A rendszer használata - expandált parafa tábla "Lambourde" + gipszkarton - hatékony megoldást biztosít a problémákra , melyekkel találkozhatunk mind az újonnan épített épületek, valamint a felújított épületek hang-és hőszigetelésénél. A kiváló szigetelő tulajdonságai révén és a könnyű, gyors felszerelés által tökéletes megoldás az épületszigeteléshez.
preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

BIZTONSÁGOS FIZETÉS
GYORS SZÁLLÍTÁS
A LEGJOBB MINŐSÉG
ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA