INGYENES SZÁLLÍTÁS MINDEN MEGRENDELÉSRE. RENDELJEN MOST!

Valuta:

Parafa tekercs

parafa tekercsA parafa tekercs kiváló hőszigetelő, hangszigetelő és rezgéscsillapító tulajdonságú természetes anyag, mely használható minden típusú padlóhoz. Hatékonyan kompenzálják a kisebb hibákat az aljzaton. Számottevően visszafogják a hang és a levegő terjedését a padló egész élettartama alatt, ami érezhetően növeli az Ön kényelmét és elégedettségét.

A padló csendesebb, melegebb és sokkal kellemesebb. A természetes anyagok közül a parafának vannak a legjobb szigetelési tulajdonságai. Továbbá nagyon tartós, ezért garantáljuk, hogy hosszan tartó megoldást nyújt. Az agglomerált parafa alátét többlépéses eljárással készül, melyben a természetes parafát poliuretán ragasztóval kombinálják. Speciális öntőformák használatával parafa hengerek készülnek, amikből ezt követően 100 cm szélességű és 1.8 mm-től 10 mm-ig terjedő vastagságú tekercsek készülhetnek.

A parafa tekercs használható mindenféle felülethez, úsztatott padlóktól kezdve, szőnyegen, linóleumon, PVC padlón, parkettán és fapadlón át, természetes kő padlókig és kerámia csempékig. Az egyedisége és a modernsége mellett teljesen környezetbarát, mind a gyártása, mind a használata. Szívélyesen meghívjuk Önt is elégedett vásárlóink köreibe! 100% -ban természetes parafa termékek választásával segít, hogy az innovatív és a fenntartható megoldásokat helyezzük előtérbe, ezáltal segítve a környezet védelmében.
 
preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

BIZTONSÁGOS FIZETÉS
GYORS SZÁLLÍTÁS
A LEGJOBB MINŐSÉG
ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA