INGYENES SZÁLLÍTÁS MINDEN MEGRENDELÉSRE. RENDELJEN MOST!

Valuta:

Agglomerált parafa burkolat falra

Válassza ki a kategóriát, amely érdekli:
 
preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Hmm... Nagy parafa tekercs falra keresel?

Nagyszerű hírek! A csúcsminőségű parafa tekercsünk, mely olcsó opció is, használható nagy parafa hirdetőtáblaként és sok másra! A parafa tekercs falra ideális anyag, amikor nagy felületeket szeretnél létrehozni sok látható illesztés nélkül, így a parafa szigetelés falra is megoldható vele. Az öntapadó réteg csak sima, sík, tiszta és pormentes felületek (pl. gipszkarton vagy bútorlap) ragasztására alkalmas.

Olcsó parafa tekercs: Nagyobb, jobb és hasznosabb

A parafa tekercsünk lehet egy finom, lélegzetelállító, természetes díszítés otthonodban vagy használható mint egy különleges és kényelmes irodai tűzőtábla, valamint parafa szigetelés falra. Bizonyítottan hasznos iskolákban, főiskolákon vagy egyetemeken, ahol falra kiegészítésnek számít. A természetes parafa nagyszerű hőszigetelésként és hangszigetelésként is szolgál, így a parafa tekercs falra nem csupán esztétikai, hanem funkcionális előnyt is nyújt.

Milyen méretű parafa tekercset válasszak?

Tekercseinket széles körben kínáljuk a vastagság lehetőségek: 0,8, 2, 3, 4, 5, 6, 8 és 10 mm. Olcsó parafa tekercs ezen opciókban elérhető különböző mennyiségben, az adott opciótól függően – válassz egy adott vastagságot és fedezd fel a lehetőségeket. Kérjük lépjen kapcsolatba velünk, ha más vastagságú tekercset – minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy kielégítsük igényeidet. Ha úgy gondolod, hogy több mint 10 mm vastagságra van szükséged, valószínűleg a közepes méretű parafa lapokat kellene választanod, amelyek vastagabbak mint 10 mm. Ideális választás lehet parafa szigetelés falra is.

Melyiket válasszam?

Függ a célodtól. Egy átlagos rajzszög körülbelül 11 mm méretű – egy 5 és 10 mm közötti vastagságú parafa tekercs hatékony lesz az irodai dokumentumok vagy kedvenc fotóid parafa tekercs falra tűzéséhez otthon. A 2 és 4 mm megfelelő lesz, amikor egy puha felületre szeretnél egy díszítő réteg tekercset alkalmazni és betölteni az interiőrt harmóniával és szépséggel.

 

Többre van szükségem olcsó parafa tekercs

Meglátogattad a szekciót, de nem találtál megfelelő anyagot? Ne aggódj, van egy másik megoldásunk. Megrendelhetsz nem szabványos szélességű tekercseket különleges rendelésre. Érdekel? Az elérhető egyéb szélességek: 95, 120, 130, 140 és 150 cm. De kérlek emlékezz, ilyen esetben a rendelést nagykereskedelmi mennyiségben kell leadni. Minden részletet (vastagság és minimális rendelés) a jobb oldali táblázat tartalmazza. Az LM mozaikszó a lineáris métert jelenti. Emlékezz arra is, hogy a parafa tekercs falra javasolt méreteinek egyike nem haladhatja meg a 100 cm-t és ilyen formátumú rendelés nem lehetséges. Ez azt jelenti, hogy például egy 80 x 150 cm-es tekercs lehetséges, de 150 x 150 cm-es nem rendelhető. Ha több kérdésed van a különleges rendeléssel kapcsolatban, lépj velünk kapcsolatba. A rendelés szállítási ideje körülbelül 4 hét.

 

Vastagság:

 

Minimális rendelés:

2 mm
345 lm
3 mm
225 lm
4 mm
160 lm
5 mm
120 lm
6 mm
100 lm
8 mm
70 lm
10 mm
60 lm

Ez könnyű egy olcsó parafa tekercssel megy!

Elég egyszerűen levágni az tekercset egy tapétavágó késsel és bármilyen fa vagy parafa ragasztóval felragasztani. Könnyen telepíthető tekercs Önnek, így kiválóan alkalmas parafa szigetelés falra is!

Parafa szigetelés falra: Gondolkodj és cselekedj ökológiailag

A mi olcsó parafa tekercs egy természetes és fenntartható anyag, amely a portugál parafa granulátumok organikus kötőanyaggal való összekapcsolásának folyamatában készül. Legyen felelős és válassza a környezetbarát parafa tekercs falra lehetőségünket!

BIZTONSÁGOS FIZETÉS
GYORS SZÁLLÍTÁS
A LEGJOBB MINŐSÉG
ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA