INGYENES SZÁLLÍTÁS MINDEN MEGRENDELÉSRE. RENDELJE MEG MOST!

Valuta:

Agglomerált parafa burkolat falra

Válassza ki a kategóriát, amely érdekli:

preload spinner

preload spinner
{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

A portugál agglomerált parafák ezen csoportja egyike a legsokoldalúbb parafa termékeknek. Többlépcsős folyamattal állítják elő, melyben a természetes parafát kombinálják poliuretán ragasztóval. Speciális öntőformák használatával parafa tömbök vagy hengerek készülnek, amikből ezt követően különböző méretű és vastagságú lapok vagy tekercsek készülhetnek. A megfelelő parafa granulátum és kötőanyag kiválasztásával kaphatunk változó sűrűségű, keménységű, rugalmasságú és nyomószilárdságú agglomerátumokat.

Az agglomerált parafa tekercsek a legsokoldalúbb portugál parafa termékek közé tartoznak. Többlépéses eljárással készülnek, melyben a természetes parafát poliuretán ragasztóval kombinálják. Speciális öntőformák használatával parafa tömbök vagy hengerek készülnek, amikből ezt követően különböző méretű és vastagságú tekercsek készülhetnek.

Kínálunk parafa tekercseket 95, 100, 120, 130, 140 and 150 cm szélességben, 0.5-10 mm vastagságban és két szemcseméretben: finom és közepes. A megfelelő parafa granulátum és kötőanyag kiválasztásával sokszínű sűrűség, keménység és rugalmasság érhető el.
Biztonságos fizetések
Gyors Szállítás
Legmagasabb minőség
Elégedettségi garancia